Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Tencent απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της Tequila Works

*
Η Tencent ανακοίνωσε πως απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της developer Tequila Works, η οποία εδρεύει στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Η ομάδα ανάπτυξης ιδρύθηκε το 2009 και είναι γνωστή για αρκετές δουλειές σε video games, όπως τα RiME, Deadlight, GYLT, The Sexy Brutale, The Invisible Hours και το επερχόμενο Song of Nunu: A League of Legends Story.

Σε δηλώσεις του, εκπρόσωπος της Tequila Works σημειώνει την ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός πως η εξαγορά αυτή θα την βοηθήσει να γίνει ένα πιο δυνατό studio, με πρόσβαση σε πόρους που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη τίτλων υψηλότερης ποιότητας. Η Tencent Games δήλωσε πως η δημιουργικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που δείχνει η Tequila Works στη δουλειά της, γοήτευσε τους ίδιους και πολύ κόσμο παγκοσμίως. Οι δύο εταιρείες, ανυπομονούν να συνεργαστούν μεταξύ τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*